2- با سازه های ال اس اف چند طبقه می توان اجرا کرد ؟
به وسیله این روش تا 5 سقف بدون هیچ سازه کمکی و ساختمان های بلند مرتبه را به همراه سازه کمکی میتوان اجرا کرد .
3- آیا ال اس اف در برابر زلزله مقاوم است ؟ چرا ؟
بله ، سیستم ال اس اف تا هشت و نیم ریشتر در برابر زلزله مقاوم است و علت این استقامت سبکی وزن سازه و انعطاف پذیری آن می باشد . به طور کلی وزن هر متر مربع سازه ال اس اف 28 الی 32 کیلو گرم می باشد .
4- سازه ال اس اف چیست ؟
نام کامل این سازه LIGHT STELL FRME و به معنی سازه های سرد نورد شده می باشد . جنس این سازه ها از فولاد ( گالوانیزه ) است که علاوه بر وزن سبک ، مقاومت بسیار بالایی دارد .
5- آیا با سازه های ال اس اف می توان هر بنایی را ساخت ؟
بله ، سیستم LSF در نوع ساختمانی هیچ محدودیتی ندارد ، شما می توانید ساختمان مسکونی ، ویلا ( تک طبقه ، دوبلکس و تریبلکس) مدرسه ، سوله ورزشی ، ورزشگاه ، سوله دامداری و مرغ داری ، سوله صنعتی ، ساختمان اداری ، مجتمع تجاری ، بانک ، رستوران ، دانشگاه ، مراکز پزشکی ( بیمارستان ، مطب و مجتمع پزشکان ) را با این سیستم اجرا کنید .
6- آیا سازه ال اس اف از سازه بتنی و فلزی ارزان تر است ؟
بله ، LSF به دلیل استفاده از پنل های سیمانی و سازه فولادی به سرعت نصب و اجرا می شود ، ضمن این که قیمت اجرای سازه ال اس اف علاوه بر سازه باربر و سازه دور شامل پارتیشن بندی های داخلی هم می شود . همچنین نقشه سازه به صورت اماده تحویل داده می شود در نتیجه شما از تورم ناشی از بازار در امان هستید و از هزینه های گزاف و طولانی مدت نگهبان ، کارگر ، ایاب و ذهاب و خورد خوراک نیز راحت می شوید . سازه های ال اس اف به دلیل وزن و حجم کم سازه تنها به یک الی دوبار ، نیاز به هزینه برای حمل مصالح به محل انجام پروژه دارند همچنین مصالح پر کننده ال اس اف بسیار به صرفه تر از اجرو سیمان است . پس از ساخت نیز به دلیل عایق صوتی و حرارتی بودن ، از هزینه های ناشی از گرمایش و سرمایش نیز می کاهد . همچنین در صورت نیاز به ترمیم یا تعمیر با هزینه کم و به اسانی قابل انجام است .
7- آیا مقاومت در برابر زلزله در ساختمان برای کشور ایران به کار می اید؟
زلزله به خصوص در سال های اخیر بسیار جان مردم ایران را تهدید کرده و ما خسارت های جانی و مالی بسیاری را برای آن پرداخت کردیم ، تنها به دلیل این که خانه هایمان در برابر زلزله ایمن نبوده است و ما نیز به فکر ایمن سازی ان نبودیم . سازه های ال اس اف بهترین ومقرون به صرفه ترین روش ساخت برای حفاظت از جان عزیزانمان است .
8- روش ساخت ساختمان با LSF چگونه است ؟
پس از دریافت مجوز ساخت ، سازه های ال اس اف مطابق نقشه سازه در کارخانه تا 70 درصد آماده میشود و پس از آن به همراه متریال های پوششی به محل احداث ساختمان منتقل می شود . مرحله بعد متصل کردن سازه به فونداسیون و تکمیل سازه است . پس از ان نوبت به پوشش خارجی ، تاسیسات ، پوشش داخلی و سپس نصب درب و پنجره می رسد. مرحله اخر نیز نما کاری و اجرای کناف است .
9- تفاوت سازه LSF به روش کانادایی و سازه LSF به روش نیوزلندی چیست؟
در روش نیوزلندی سازه را نسبت به نقشه در کارخانه توسط دستگاه برش داده و اماده سازی می کنند در این روش حتی جای پیچ و بولت ها نیز از قبل مشخص شده است . این روش نسبت به روش کانادایی در هر متر مربع 7 کیلو گرم سنگین تر است . از مزایای این روش به نداشتن هیچ گونه خطای انسانی و سرعت بالا تر نسبت به روش کانادایی و از معایب ان می توان به این موضوع اشاره کرد که در این روش شما نمیتوانید هیچ گونه تغییری در نقشه پلان اعمال کنید چون طراحی سازه کاملا دقیق و بر حسب پلاان شما انجام شده است . در روش کانادایی تمامی برش ها در محل اجرای پروژه خورده شده و در همان محل مونتاژ می شوند . از مزایای این روش می تواان به این موضوع اشاره کرد که در صورت تغییرات جزئی و یا جابجایی دیوار ها مجری ال اس اف می تواند سازه را با همان تغییرات اعمال کند .
10- چرا ساختمان ال اس اف را به عنوان دوست دار محیط زیست می شناسند ؟
تمامی متریال های بکار برده شده در این سییستم از عناصر طبیعی هستند . فولاد و گچ جزو عناصری هستند که در طبیعت یافت می شود . علاوه بر این ، سازه های ال اس اف کاملا قابل بازیافت و استفاده دوباره هستند .
11- منظور از صرفه جویی انرژی در سازه های ال اس اف چیست ؟
سازه های ال اس اف در برابر رطوبت و حرارت همچنین صوت عایق هستند . این موضوع به شما کمک می کند تا در دراز مدت از هزینه های ناشی از گرمایش و سرمایش بکاهید . همچنین به دلیل عایق بودن ، دیرتر فرسوده شده و شما هزینه کمتری از بابت تعمیرات آن پرداخت خواهید کرد . علاوه بر این شما هیچ وقت شاهد ترک خوردگی دیوار ها و نشست این سازه و مشکلاتی از این قبیل نیز نخواهید بود .
12- چرا LSF در برابر حرارت مقاوم است ؟
در مراحل اجرایی ، مجریان بین جداره های دیوار خارجی و داخلی پشم سنگ کار می کنند . این موضوع باعث می شود حرارت و هوای گرم بیرون از ساختمان در روز های تابستانی و هوای سر در روز های زمستانی نتواند به دیوار داخلی نفوذ کرده و موجب ایجاد سرما یا گرما در داخل ساختمان شود .
13- چرا سازه LSF در برابر رطوبت مقاوم است ؟
سازه استفاده شده در سیستم ال اس اف از جنس فولاد است . فولاد به طور طبیعی در برابر رطوبت مقاوم است و زنگ نمی زند و همچنین در نمای خارجی ما معمولا از پنل های سیمانی سبک استفاده می کنیم که علاوه بر سبک بودن در برابر رطوبت نیز بسیار مقاوم است و اجازه نفوذ اب به لایه های داخلی را نمی دهد .
14- عمر مفید ساختمان چند سال است ؟
به طور معمول عمر مفید ساختمان ها از 30 تا 50 سال است اما عمر مفید ساختمان های ال اس اف 100 سال است به همین دلیل این سازه ها را به عنوان ساختمان صد ساله نیز می شناسند . توجه داشته باشید منظور از عمر مفید بازدهی ساختمان بدون نیاز به تعمیراتی مانند ترک خوردگی دیوار ها و نشست زمین است .
15- چگونه می توان مجوز ساخت با ال اس اف گرفت ؟
سازه های ال اس اف نیز مانند دیگر سازه نیاز به مجوز شهرداری دارد . توجه داشته باشید در حین صدور مجوز نوع سازه خود را مشخص کنید .
16- سرعت ساخت و ساز با ال اس اف چگونه است ؟
سازه های ال اس اف سرعت ساخت بسیار بالایی دارند . شما می توانید یک ویلای دوبلکس را تنها در 45 روز از صفر تا صد بسازید . نوع پلان و متراژ شما هیچ تاثیری بر روی این زمان ندارد .
17- آیا LSF (سازه سبک ) به قدر کافی مقاوم است؟
جنس این سازه ها از فولاد است به همین دلیل علاوه بر سبک بودن در مقابل فشار های جانبی مانند باد ، باران ، برف و زلزله تا 6 ریشتر مقاوم است و این موضوع از سمت نظام مهندسی در آیین نامه 612 نیز مورد تایید قرار گرفته .
18- آیا ال اس اف برای مناطق سردسیری و پر بارش مناسب است ؟
بله ، سازه های ال اس اف قدرت بالایی در تحمل بار فشار های جانبی مانند باران ، برف و باد های شدید دارد همچنین به دلیل مقاومت در برابر حرارت و رطوبت کاملا متناسب با شرایط مناطق سردسیری است .
19- آیا ال اس اف برای مناطق گرم و خشک مناسب است ؟
بله ، سازه های ال اس اف عایق حرارتی هستند به همین دلیل برای تمامی آب و هوا ها متناسب اند همچنین به دلیل سبکی وزن هیچ گاه نشست نمی کنند در نتیجه برای مناطق گرم و خشک کار امد هستند .
20- آیا مجری سازه ال اس اف در تمامی شهر ها دارید ؟
هلدینگ آریا استاد مفتخر به انجام پروژه های متعدد در تمامی نقاط کشور عزیزمان ایران می باشد .
21- شرکت مجری ال اس اف در کدام استان است ؟
شرکت تولید ، طراحی و اجرای LSF آریا سازه (هلدینگ آریا استاد) در استان های خراسان رضوی و تهران فعالیت دارد اما برای انجام پروژه ها محدودیت شهری ندارد و در تمامی شهر ها پروژه می پذیرد .
22- مصالح نازک کاری برای مقاومت در برابر حریق در سازه های ال اس اف چیست ؟
سازه های LSF هیچ محدودیتی در پوشش متریال های نما ندارد ولی معمولا برای مقاوم کردن سازه در برابر حریق از پنل ها FR گچی ( مقاوم در برابر حریق ) و یا پنل های سیمانی استفاده می کنند .
23- آیا از سازه های فولادی ( گالوانیزه ) ال اس اف می توان برای پارتیشن بندی ساختمان استفاده کرد ؟
بله ، سازه های ال اس اف را می توان به دو روش اجرا کرد . روش اول ساخت کامل ساختمان با سازه های LSF که شامل پارتیشن بندی داخلی هم می شود . روش دوم ترکیب این سازه با سازه های بتنی و فلزی است که به صورت وال پست اجرا می شود ، این موضوع به سبکی ساختمان کمک شایانی می کند .
24- وزن سازه های ال اس اف در هر متر مربع چند کیلو گرم است ؟
وزن سازه های LSF در هر متر مربع 25 الی 35 کیلو گرم است که این عدد در ساختمان های چند طبقه افزایش می یابد . وزن یک ساختمان کامل ساخته شده با سیستم ال اس اف به همراه نازک کاری 150 الی 300 کیلو گرم است .
25- آیا سازه های ال اس اف به فونداسیون نیاز دارند ؟
بله ، برای ساخت اضافه طبقه ( اضافه اشکوب ) نیاز به اهن کشی دارد و برای ساخت باغ و ویلا فونداسیون نواری یا مسطح بتنی اجرا می شود .
26- مراحل ساخت سازه LSF چگونه است ؟
پس از تایید نقشه توسط شهرداری ، فونداسیون اجرا شده و هم زمان سازه در کارخانه تولید می شود . پس از تولید سازه LSF ، به محل اجرای پروژه انتقال یافته و به فونداسیون متصل می شود . قدم بعدی اجرای پوشش خارجی ست ، سپس عایق و تاسیسات اجرا می شود . مرحله بعد پوشش داخلی ساختمان است و در نهایت به دکوراسیون داخلی ساختمان پرداخته می شود.
27- کلید و پریز های برق و یا داکت های تاسیساتی در سازه ال اس اف چگونه نصب می شوند ؟
کلید و پریز معمولا در سازه های ال اس اف به صورت تو کار نصب شده و به سازه متصل هستند .
28- دلایل استفاده از سیستم ال اس اف چیست ؟
*مزایای بسیار زیاد نسبت به دیگر روش های ساختمانی
*کمبود کارگر و نیروی ساختمانی برای ساخت و ساز با روش های سنتی
*قیمت پایین تر نسبت به دیگر روش های ساخت و ساز
*کمک به پاک زیستن کره زمین به دلیل قابل بازیافت بودن سازه
*امکان استفاده دوباره از سازه تا 70 درصد
29- آیا سازه ال اس اف در مقابل آتش سوزی مقاوم است ؟
بله ، این سازه ها تا 60 دقیقه در مقابل آتش مقاوم است . شما می توانید برای استقامت بالاتر از متریال های پوششی مقاوم در برابر اتش استفاده کنید ، مانند پنل FM .
30- نمای سمنت برد چیست ؟
نمای سمنت برد ساخته شده از سیمان است . از سمنت برد برای نمای سازه های ال اس اف استفاده می شود . از مزایای سمنت برد می توان به مقاومت در برابر رطوبت ، نصب سریع و اسان ، قابلیت رنگ پذیری و قیمت مقرون به صرفه اشاره کرد .
31- محدودیت های سازه LSF چیست ؟
سازه های ال اس اف در زمینه طراحی پلان ، سازه و اجرا هیچ محدودیتی ندارند . تنها محدودیت این سازه ها این است که نمی توان بیشتر از 5 طبقه را تنها با سازه ال اس اف ساخت بلکه باید از یک سازه کمکی استفاده کرد .
32- مصالح مورد استفاده در سیستم ال اس اف چیست ؟
فولاد ( گالوانیزه ) برای اسکلت ، پشم سنگ – پشم شیشه – فوم برای عایق ، سمنت برد – اجر های سبک – پنل برای نمای خارجی ، پنل های RG برای پوشش داخلی . لازم بذکر است در سازه های LSF شما محدودیتی در استفاده از دیگر متریال ساختمانی ندارید و موارد فوق از مصالحی هستند که بیشتر در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرند .
33- تاسیسات در سازه های LSf چگونه اجرا می شوند ؟
تاسیسات پس از پوشش خارجی در فضای بین دیوار خارجی و داخلی اجرا می شود . این روش سرعت اجرا را بالا برده و همچنین در صورت انجام تعمیرات ، این کار بسیار ساده و آسان انجام می پذیرد .
34- از چه متریالی در دکوراسیون داخلی سازه های ال اس اف استفاده می شود ؟
سازه های LSF هیچ محدودیتی در استفاده از متریال برای دکوراسیون ندارد . شما می توانید از چوب ، کناف ، باریسول ، سقف های گچبری ، گچبری های پیش ساخته و . . . استفاده کنید .
35- ساختمان های پیش ساخته چگونه اجرا می شوند ؟
در ساختمان های پیش ساخته پس از طراحی پلان ، درکارخانه طراحی سازه انجام شده و مونتاژ می شوند . پس از آن به محل اجرای پروژه انتقال داده شده و به فونداسیون متصل می گردند و سپس پوشش ها و تاسیسات و همچنین نصب درب و پنجره انجام می شود .
36- ساختمان پیش ساخته چیست ؟
ساختمان های پیش ساخته به ساختمان هایی گفته می شود که از کارخانه به طور آماده ساخته شده و در محل پروژه نصب می شود . در ایران بنا به دلایلی این ساختمان ها به صورت گوناگونی اجرا می شود . سازه این ساختمان ها تا 70 درصد در کارخانه تولید و مونتاژ می شود و سپس به محل اجرای پروژه منتقل می شود و ما بقی مراحل ساخت در محل پروژه اتفاق می افتد . از مزایای این نوع ساختمان سازی می توان به طرعت بسیار بالا و قیمت پایین نسبت به دیگر روش های ساختمانی اشاره کرد ، ضمن این که این سازه ها کاملا با محیط زیست سازگاری دارند .
37- سازه های LSF معمولا با چه ضخامتی تولید می شوند ؟
بسته به نوع پلان و طراحی سازه از یک میلی متر به بالا طراحی می شوند .
38- آیا سازه های ال اس اف ضد رطوبت هستند ؟
بله ، این سازه ها در مقابل رطوبت مقاوم است و دچار زنگ زدگی نمی شود . این سازه مناسب برای ساخت و ساز در شهر های مرطوب شمالی ست .
39- فونداسیون سازه ال اس اف به چه صورت اجرا می شود ؟
به دو صورت نواری و گسترده اجرا می شود . در اجرای فونداسیون گسترده زمین تماما توسط فونداسیون پوشیده می شود ، این روش مناسب برای ساختمان هایی با بار زیاد هستند . در اجرای فونداسیون به صورت نواری تنها قسمت هایی که در پلان دیوار قرار میگیرد مسلح کرده و فونداسیون را اجرا می کنند . مزیت این فونداسیون استفاده از بتن کمتر و وزن سبک تر ساختمان است . انتخاب نوع فونداسیون بستگی به طراحی پلان وسازه دارد .
40- آیا سازه های LSF محدودیتی درطراحی پلان و یا معماری دارند ؟
خیر ، سازه های ال اس اف متناسب با هر سبک پلان ، طراحی و قابل اجراست .
41- آیا امکان بازیافت مصالح در ساختمان های LSF وجود دارد ؟
بله ، ساختمان های ال اس اف کاملا از متریال های قابل بازیافت ساخته می شوند ، ضمن این که سازه آن تا 70 درصد قابلیت استفاده دوباره را نیز دارد .
42- نصب قاب های دیواری و کابینت و انواع اتصالات به دیوار های ال اس اف چگونه است ؟
توسط پیچ و میخ های مخصوص انجام می شود . توجه داشته باشید که اتصال امن حتما باید به سازه اتفاق بیفتد .
43- آیا امکان استفاده دوباره از سازه های ال اس اف وجود دارد ؟
بله ، شما می توانید در محل دیگری تا 70 درصد از سازه LSF ساختمان فعلی تان استفاده کنید .
44- معنی کلمه LSF چیست ؟
کلمه LSF اختصار کلمه light stell frem و به معنی سازه های سبک فولادی سرد نورد شده می باشد.
45- در سازه های ال اس اف از چه نوع ورقی استفاده می شود ؟
در سازه های LSF از ورق فولادی ( گالوانیزه ) با ضخامت 1 میلی متر به بالا متناسب با نقشه استفاده می شود .
46- جنس پنل های پوششی ال اس اف از چیست ؟
بسته به نوع انتخاب کارفرما شما می توانید از پنل های گچی RG (ساده ) ، MR ( مقاوم در برابر رطوبت ) ، FR (مقاوم در برابر حریق ، FM ( مقاوم در برابر حریق و رطوبت ) همچنین سمنت برد ( از جنس سیمان ) استفاده کنید . لازم بذکر است سازه های LSF هیچ محدودیتی در استفاده ازدیگر متریال ها نیز ندارد .
47- چند مورد پنل جهت پوشش سازه ال اس اف موجود است ؟
به طور کلی دو مورد پوشش پنل گچی و سمنت برد استفاده می شود . پنل های گچی شامل MR ، FR ، FM ، RG و سمنت برد شامل پنل سیمان سفید با قابلیت رنگ پذیری و پنل سیمانی می باشد .
48- در شهر های پر بارش از چه متریال پوششی در سازه های ال اس اف استفاده می شود ؟
بهتر است از پنل های سمنت برد برای پوشش خارجی و از پنل های معمولی یا مقاوم در برابر رطوبت برای پوشش داخلی استفاده شود .
49- آیا محدودیتی در استفاده از وسایل سرمایشی وگرمایشی در سازه های LSF وجود دارد ؟
خیر ، هیچ محدودیتی برای استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی وجود ندارد اما پسندیده است در هنگام طراحی سازه نوع وسیله خود را ( مانند کولر ابی ، کولر گازی ، بخاری ، اسپلییت و . . . ) مشخص کنید تا تدابیر صحیحی برای ان اندیشیده شود .
50- سریع ترین روش ساختمان سازی چیست ؟
سریع ترین و مقرون به صرفه ترین روش در بین روش های ساختمانی LSF است . ساخت یک ویلا با ال اس اف تنها در 45 روز محقق می شود . این در صورتیست که با سازه های سنتی مانند بتن و سازه های فلزی ساخت همان ویلا دربهترین حالت بین 4 تا 5 ماه زمان می برد .
51- سبک ترین سازه ساختمانی چیست ؟
سبک ترین سازه روز دنیا LSF است . سازه های ال اس اف در هر متر مربع تنها 250 الی 350 کیلو گرم وزن دارد. این در صورتی است که هر متر مربع سازه های بتنی دارای 5/1 تن وزن است .
52- مصرف انرژی در سازه های LSF چگونه است ؟
سازه های ال اس اف به دلیل عایق بودن در زمینه صوت ، حرارت و رطوبت دارای مصرف انرژی بسیار پایینی هستند . به طوری که خانه های ساخته شده با ال اس اف در تابستان 10 درجه خنک تر و درزمستان 5 درجه گرم تر از دیگر ساختمان ها هستند .
53- تفاوت دیوار ال اس اف و دیوار بنایی در چیست ؟
در دیوار بنایی از اجر بعنوان دیوار باربر استفاده می شود اما در ال اس اف برای سازه کشی از فولاد استفاده می کنند . وزن دیوار بنایی به علت استفاده از اجر و ملات بسیار بالاست اما ال اس اف سبک ترین سازه برای ساختمان سازیست . در دیوار بنایی از ملات استفاده می شود همین موضوع باعث کند پیش رفتن روند ساختمان سازی و هدر رفتن زمان زیادی می شود در صورتی که سازه های ال اس اف سازه های خشک هستند که به سرعت مونتاژو نصب می شوند .
54- چهار چوب اصلی سازه های LSF چیست ؟
قاب های سبک فولادی ( گالوانیزه ) با ضخامت 1 میلی متر به بالا
55- راه پله در سازه های ال اس اف چگونه اجرا می شود ؟
راه پله در سازه های LSF به دو صورت اجرا می شود اول با سازه خود ال اس اف دوم آهن کشی به صورت جداگانه . در مورد اول اسکلت پله با ال اس اف ساخته و تقویت می شود و سپس مصالح پوششی نصب می شود . در مورد دوم از یک آهن کشی جدا برای راه پله کمک می گیریم .
56- آیا در ساختمان های LSF می توان از آسانسور استفاده کرد ؟
بله ، سیستم ال اس اف هیچ محدودیتی در استفاده از مصالح ساختمانی ندارد . تنها در نظر داشته باشید که می بایست از یک اتاقک اسانسور مجزا استفاده کرد .
57- تفاوت دیوار های باربر و غیر باربر در سازه های ال اس اف چیست ؟
دیوارهای باربر در سازه های LSF توسط استاد ها تقویت شده و دارای ضخامت بیشتری نسبت به دیوار های غیر باربر هستند . در دیوار های غیر باربر معمولا از استاد هایی با ضخامت کمتر استفاده می شود زیرا این دیوار ها قرار نیست باری را تحمل کنند . توجه داشته باشید چه دیوار باربر باشد و چه غیر باربر نباید در قسمتی از استاد برشی صورت بگیرد .
58- مزایای سازه های LSF چیست ؟
راجع به مزایای ال اس اف در مقاله های پیشین به طور کامل بحث شد اما به طور خلاصه مزایای ال اس اف شامل :
مقاومت در برابر زلزله تا 6 ریشتر وحریق تا 60 دقیقه
عایق حرارتی ، رطوبتی ، صوتی
سرعت ساخت بالا
عمر مفید 100 ساله و نیاز نداشتن به تعمیراتی مانند نشست ساختمان ، ترک خوردگی و زنگ زدگی اسکلت
قیمت پایین تر نسبت به دیگر سازه های ساختمانی
59- قیمت اجرای سازه های ال اس اف به چه صورت محاسبه می شود ؟
بسته به نوع متریال انتخابی کارفرما برای پوشش ها و نازک کاری این قیمت متغیر است . شما می توانید جهت اطلاع از قیمت سازه های LSF با شماره تلفن 09151244898 تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
60- آیا می شود با سازه های ال اس اف سقف مسطح اجرا کرد ؟
بله سازه های LSF محدودیتی در نوع اجرای سقف ندارند و شما می توانید از سقف مسطح استفاده کنید .
61- آیا می شود با سازه های LSF سقف شیب دار اجرا کرد ؟
بله ، سازه های ال اس اف محدودیتی در نوع اجرای سقف ندارند و شما می توانید نوع سقف خود را انتخاب کنید .
62- سازه های LSF در برابر چه نیروی هایی مقاوم است ؟
نیروهای افقی مانند زلزله ، باد ، طوفان ، باران و همچنین بارهای زنده ساختمان
63- اتصالات سازه ال اس اف از چیست ؟
اتصالات سازه های LSF از پیچ ، بولت و میخ های مخصوص است . این روش اتصال سرعت اجرای کار را بسیار بالا می برد .
64- متریال هایی که می توان در نمای ساختمان در سازه های LSF اجرا کرد چیست ؟
ال اس اف محدودیتی در بکار بردن انواع متریال ساختمانی ندارد و شما می توانید از تمام مصالح برای نما سازی استفاده کنید .
65- چرا ال اس اف ؟
در بلایای طبیعی مانند زلزله ، طوفان و . . . از ما محافظت می کند . از نشست ساختمان بر اثر بارهای مرده سنگین مصالح ساختمانی جلوگیری می کند .
سرعت بالا در ساخت و بازگشت سریع سرمایه اولیه
طول عمر مفید بالای سازه
خطای انسانی بسیار پایین
صرفه جویی در مصرف انرژی
محدود نبودن در طراحی
66- علت متفاوت بودن قیمت مجریان سازه LSF چیست ؟
قیمت سازه در ایران یکسان است و هیچ تفاوتی در قیمت فولاد برای مجریان نیست اما قیمت های موجود در بازار بسته به متریال انتخابی و کیفیت ان دارد . در بحث قیمت بهترین راه ان است که یک جلسه مشاوره با مجری خود جهت مشخص کردن متریال داشته باشید .
67- سازه مورد تایید نظام مهندسی جهت اضافه کردن طبقه ( اضافه اشکوب ) چیست ؟
سازه مورد تایید نظام مهندسی جهت اضافه طبقه ال اس اف است . به این دلیل که علاوه بر وزن بسیار کم سرعت اجرای بالایی نیز دارد از همین رو مزاحمتی برای همسایه های اطراف ایجاد نمی کند . ضمن اینکه در برابر باد و باران و تا 60 دقیقه در مقابل آتش سوزی مقاوم است .
68- آیا می توان LSF را در شهر های شمالی استفاده کرد ؟
بله ، ال اس اف به دلیل عایق بودن در برابر حرارت و رطوبت و هم چنین کامل بودن اکیپ اجرایی و در دسترس بودن مصالح این سازه ، بهترین راه برای ساخت ساختمان در شهر های شمالی است .
69- آیا اجرای ال اس اف در شهر های مختلف تفاوت دارد ؟
در مدت زمان و مزایا هیچ تفاوتی نیست تنها در انتخاب متریال برای پوشش و دکوراسیون تفاوت هایی وجود دارد . مثلا در شهر های شمالی بهتر است از پنل ضد رطوبت استفاده شود اما در شهرهای گرم و خشک پنل های ساده نیز استفاده می شود .
70- آیا به ساخت ساختمان با سازه هایLSF وام مسکن تعلق می گیرد ؟
بله ، این سازه ها نسبت به دیگر سازه های ساختمانی مانند بتن دارای تسهیلات بیشتری نیز هستند . برای مشاوره کامل در این مورد با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید .
71- آیا برای پوشش داخلی سازه های ال اس اف می توان از کاشی استفاده کرد ؟
بله ، سازه ها LSF محدودیتی در استفاده از متریال ندارند و شما می توانید از کاشی ، سرامیک ، سنگ و . . . استفاده کنید .
72- سریع ترین روش ساخت باغ و ویلا چیست ؟
سریع ترین روش اسفاده از سازه های LSF است . تنها در 45 الی 60 روز میتوانید صفر تا صد ساختمان خود را با این روش تکمیل و کلید باغ و ویلای خود را تحویل بگیرید .
73- آیا میتوان سازه های ال اس اف را با سازه های دیگر ساختمانی مثل بتن وفلز ترکیب کرد؟
بله ، سازه های LSF در این مورد محدودیتی ندارد . برای ساختمان های بیش از 5 طبقه ،همچنین سوله هایی که به جرثقیل سقفی نیاز دارند و اتاقک های اسانسور می توانید از سازه های کمکی استفاده کرده یا ال اس اف را با دیگر سازه ها ترکیب کنید .
74- چرا در مورد سازه های ال اس اف از سوی ارگان ها تبلیغ نمیشود ؟
سالانه 33 میلیارد تن آهن و مقادیر زیادی بتن در کشور ایران تولید می شود . از این آمار مقدار زیادی در صنعت ساختمان سازی صرف سازه های اسکلت بتنی و فلزی می شود به همین دلیل مافیای ساختمانی اجازه عمومی شدن و بالا رفتن شناخت عموم مردم را نسبت به سازه های LSF نمی دهند . این در صورتیست که اکثر مراجعین ما برای ساخت ال اس اف از ارگان های دولتی هستند .
75- درصد ضایعات در سازه ال اس اف چند درصد است؟
ال اس اف در حین ساخت تنها 2 درصد ضایعات دارد . پس از تخریب نیز می توانید تا 70 درصد سازه LSF را دوباره استفاده کنید .
76- آیا ساختمان های lsf مورد اصابت رعد برق قرار میگیرد؟
خیر ، این سازه ها مورد اصابت قرار نمی گیرند اما برای اطمینان ما در زمان ساخت یک سیم ارت از سازه به زمین متصل می کنیم . این موضوع در ساختمان های بلند مرتبه مانند ایفل و برج میلاد نیز اجرا میشود .
77- آیا سازها های ال اس اف دچار زنگ زدگی میشوند؟
خیر ، سازه های LSF از جنس فولاد هستند به همین دلیل هیچ گاه دچار زنگ زدگی نمی شوند .
78- آیا ظاهر ساختمان های ال اس اف با بنا های دیگر تفاوتی دارد؟
خیر ، یک ساختمان تمام شده از LSF را با یک ساختمان بتنی مقایسه کنید . هیچ تفاوتی در نمای ان مشاهده نمی کنید . تنها در سازه های LSF فضایی جهت ستون گرفته نمی شود و همچنین از مقاومت بیشتری نسبت به سازه بتنی برخوردار است .
79- آیا سازه های ال اس اف مزاحمتی برای دریافت امواج تلویزیونی، ماهواره ای و تلفن میشود؟
خیر ، سازه های ال اس اف با پنل های گچی یا سیمانی پوشیده شده و هیچ خللی در رابطه با استفاده از وسایلی مانند تلویزیون ، تلفن ، مودم و . . . ایجاد نمی کند .